Prunariu şi Pecingină, încurajaţi de Morega

818

Fostul deputat de Gorj, Dan Morega, nu crede că Mihai Prunariu, vicepreşedinte al PSD Gorj, şi Gheorghe Pecingină, vicepreşedinte al PSD Târgu-Jiu, ar trebui să fie sancţionaţi de superiorii politici pentru declaraţiile făcute la adresa lui Marin Condescu.

Morega susţine acest lucru după ce a auzit că la nivel de PSD Gorj s-ar fi propus punerea în discuţia BPJ-ului a criticilor publice făcute de cei doi. ,,Este inadmisibil aşa ceva deoarece Marin Condescu nu este un membru al PSD, care să aibă o funcţie de conducere şi să-i sancţioneze. Un membru al unui partid poate critica până la nivel naţional. Cei doi au scos la suprafaţă o serie de abuzuri şi ilegalităţi ai lui Condescu, motiv pentru care nu cred că ar trebui puşi la judecata partidului lor. Cei doi nu trebuie să fie în niciun fel timoraţi şi să continue lupta împotriva celor care au prăduit judeţul Gorj”, a declarat Morega.
Gheorghe Milosteanu, secretarul general al PSD Gorj, a declarat ieri că pe ordinea de zi a şedinţei BPJ-ului de azi nu este trecută punerea în discuţie sau sancţionarea celor doi politicieni. La nivel de PSD Gorj s-a creat însă o polemică la adresa unei propuneri de sancţionare a lui Pecingină şi Prunariu, propunere care nu s-a făcut însă oficial. Polemicii interne în cauză i s-a pus însă punct după discuţii personale între cei implicaţi în aceasta.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here