Prunariu, Gruescu şi Vână, noii vicepreşedinţi ai PSD Gorj

337

Conferinţa Judeţeană a PSD Gorj s-a bucurat joi seara şi de prezenţa preşedintelui partidului, Victor Ponta. Şi de data aceasta, premierul a declarat în faţa audienţei că este recunoscător echipei de la Gorj care l-a susţinut în cariera sa politică. Ponta a fost cel care a supus apoi la vot propunerile pentru funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv, fiind reconfirmaţi în aceste funcţii Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. În cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Gorj au fost aleşi şi cei trei noi vicepreşedinţi ai organizaţiei: viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vână, primarul comunei Negomir, Ion Gruescu, şi şeful Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu.

Victor Ponta i-a reconfirmat în funcţii pe cei cu al căror sprijin a câştigat al treilea mandat de deputat de Târgu-Jiu.
“Această echipă, de zece ani, nu s-a certat niciodată şi nu ne-am bătut niciodată pe aceeaşi funcţie. Am cu ce să mă mândresc. Am trecut prin multe lucruri de atunci. La Gorj oamenii ne-au primit ca fiind cei în care au încredere”, a declarat de la prezidiul conferinţei, Victor Ponta. “Mulţumesc echipei care, când am candidat prima dată în 2008 pe Colegiul Târgu-Jiu, a fost alături de mine. (…)Nu ştiu alt judeţ care să aibă viceprimarul municipiului, prefectul, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, toţi mai tineri decât mine, şi cred că e loc mai departe să promovăm oameni tineri. Au fost lucruri importante pe care le-am făcut împreună. Dumneavoastră m-aţi făcut preşedintele PSD şi apoi prim-ministru. N-aş fi fost niciodată prim-ministru dacă nu câştigam Colegiul 6. Niciodată n-o să mă vedeţi într-un filmuleţ spunându-vă adio”, a spus Victor Ponta.
În calitate de preşedinte al PSD, Victor Ponta a supus apoi la vot propunerile pentru funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv, fiind reconfirmaţi în aceste funcţii Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, care nu au avut contracandidaţi. Procedura a fost condimentată cu glumele premierului legate de candidatura celor doi lideri politici gorjeni.

Un primar, un viceprimar şi un director, noii vicepreşedinţi
În cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Gorj, au fost aleşi cei trei vicepreşedinţi ai organizaţiei – viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vână, primarul comunei Negomir, Ion Gruescu, şi şeful Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu.
De asemenea, au fost reconfirmate şi completate Consiliul Organizaţiei Judeţene, Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală şi Comisia de Control Financiar şi au fost stabiliţi cei 112 delegaţi care vor participa la Congresul din aprilie de la Bucureşti.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here