Provocare pentru Victor Ponta. „Are curajul să facă asta la Gorj?”

1702

Fostul premier Mihai Tudose îi aruncă mănușa lui Victor Ponta, invitându-l să candideze ca independent la alegerile parlamentare în județul Gorj. Reacția vine după ce Ponta i-a cerut să renunțe la mandatul de europarlamentar. „Eu am cedat mandatul meu în Parlamentul European domnului Tudose și orice faptă bună rămâne nepedepsită”, a spus Ponta.
Reacția lui Tudose nu a întârziat să apară. „El m-a făcut pe mine europarlamentar… Păi, hai să comparăm un pic rezultatele. El, cap de listă la Pro România, fost premier 4 ani și președinte de partid a luat 9 și ceva la sută la Gorj… Până la urmă, eu n-am plecat de la Pro România, el mă tot împinge pe scări. (…) Dacă, fără aroganță o spun, își dorește să vedem care pe cine ajută politic, eu sunt pregătit sa candidez pentru un mandat de deputat independent la Brăila. El are curajul să facă asta la Gorj? Ultima dată a luat 9%, ceea ce nu-i ajungea nici pentru jumătate de mandat. De aici și disperarea, că de aici a deraiat”, a declarat Mihai Tudose, pentru stiripesurse.ro.
Europarlamentarul a mai adăugat faptul că „șansa Pro România este ca Victor Ponta să facă un pas în spate”. Cei doi se află în conflict deschis după ce parlamentarii Pro România din jurul lui Mihai Tudose au decis să voteze Guvernul PNL.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here