Programul festivităților pentru absolvenții de gimnaziu din Târgu Jiu

731

“Am stabilit astăzi, împreună cu directorii unităților de învățământ, programul festivităților organizate pentru absolvenții de gimnaziu din municipiului Târgu Jiu. Așa cum am mai menționat, am hotărât să le oferim absolvenților din învățământul gimnazial și liceal posibilitatea de a participa la o ceremonie organizată special pentru ei, în incinta Stadionului Municipal.
Astfel, în perioada 9-12 iunie, în fiecare zi, începând cu ora 16:30, am programat clasele în așa fel încât să respectăm noile reglementări în vigoare și să eliminăm riscurile infectării cu COVID-19. Clasele vor intra separat în stadion, pe pista de atletism, la intervale de 15 minute. Toți elevii se vor aseza pe scaunele pregătite pe pistă, la o distanță de cel puțin 2 metri de ceilalți. Fiecare clasă va fi chemată în fața tribunelor, în timp ce pe ecranul stadionului va fi prezentată unitatea de învățământ din care face parte.
Fiecare elev va putea fi însoțit de cel mult două persoane. Părinții și cadrele didactice vor intra în același timp cu elevii pe care îi însoțesc, dar prin față, pe esplanadă. Fiecare persoană se va așeza pe scaunul indicat, respectându-se, și în acest caz, distanțarea prevăzută de legislație. Tabelele cu elevii, însoțitorii acestora și cadrele didactice care participă la evenimente vor fi alcătuite de unitățile de învățământ. Vă prezint și programul stabilit cu directorii unităților de învățământ, cu zilele și orele de acces în stadion pentru fiecare clasă în parte.
Mâine voi avea o întâlnire cu directorii liceelor și colegiilor din Târgu Jiu pentru a stabili programul pentru clasele a XII-a”, a anunțat, aseară, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here