Program redus la oficiile poștale

1046

Programul de lucru al tuturor oficiilor poștale din România se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 18.00, în perioada 17 martie – 1 aprilie. Totodată, începând de sâmbătă, 21 martie, activitatea tuturor oficiilor poștale se va suspenda în perioada weekend-ului, până în data de 1 aprilie, cu posibilitate de prelungire a acestei măsuri, în funcție de situație, a anunțat Poșta Română.
„Pentru a scurta timpul de așteptare la ghișeele poștale, compania recomandă tuturor clienților accesarea serviciului online MyAWB, disponibil pe website-ul Poștei Române, care le va permite completarea rapidă a formularelor necesare, prin mijloace electronice (telefon, tabletă, laptop etc). În acest fel, clienții se pot prezenta la ghișeele poștale cu formularele precompletate anterior pe care le pot accesa de la adresa www.posta-romana.ro, secțiunea Completează formulare, de unde pot imprima și confirmări de primire și mandate poștale. Mai mult, Poșta Română face apel la clienți să folosească metoda de plată cu cardul bancar, de câte ori au posibilitatea, în oficiile poștale dotate cu POS-uri, pentru a evita manevrarea bancnotelor”, a informat compania.
Totodată, pentru a evita aglomerarea subunităților poștale, în incinta acestora se va permite accesul concomitent al unui număr limitat de persoane.
Tot în sensul prevenirii răspândirii Covid-19, clienții vor fi rugați să folosească instrumente de scris proprii pentru semnarea documentelor. Dacă există cazuri în care clienții nu dispun de așa ceva, li se vor pune la dispoziție de către angajații Poștei Române, după care acestea vor fi dezinfectate.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here