Profesioniști vs.habarniști! – Liberalii vor să schimbe șeful RAR Gorj! Șutru, omul lui Leuștean, vrea funcția de conducere

4131

Șerban Predescu, șeful Reprezentanței RAR Gorj, a intrat în vizorul lui Dumitru Leuștean, primarul liberal de Novaci, cu funcție de prim-vicepreședinte în PNL. Deși Predescu se află de 24 de ani în această instituție, fiind șeful acesteia din 2012 până în prezent, directorului i s-a găsit, brusc înlocuitor, chiar în persoana lui Șutru Năstase, un doljean transferat în unitate în 2013, care are nevasta chiar din Novaci.

Se pare că Șutru, inginer la RAR Gorj, bate din picior pentru funcție, iar liderii PNL Gorj vor să-i îndeplinească dorința, deși nu au ce să-i reproșeze, pe linie profesională, șefului Reprezentanței Registrului Auto Român din județul nostru. Nu ar fi exclus ca Șerban Predescu să fie îndepărtat ilegal din funcție pentru a intra în locul său, Șutru, fost salariat, în 2012, al RTC Craiova, dat afară din această unitate în urma unor probleme penale legate de o licitație pentru achiziționarea a 40 de autobuze. De altfel, presa doljeană scrie pe larg de ilegalitățile de la Regia de Transport Craiova din vremea când Șutru era acolo director tehnic.
Vestea că liberalii, dar în special Leuștean, ar trage sforile pentru a-l îndepărta pe Predescu, a ajuns și la urechile fostului deputat Dan Morega, care a tunat și fulgerat când a aflat că informația este credibilă, iar în acest sens se fac deja diligențe serioase.
,,Nu este posibil așa ceva! Șutru nu are ce căuta la masa întinsă. Adică Predescu face tot și Șutru aterizează în funcție că așa vrea Leuștean? Un profesionist este aruncat pentru un neica-nimeni, un politruc prieten cu un liberal cu funcție care vrea și el la conducere. Este jenant ce se întâmplă. Îi reamintesc lui Leuștean că eu am făcut eforturi ca el să rămână în funcție, atunci când din Alianța DA, în martie 2007, premierul Tăriceanu a dat afară de la Guvernare PD-ul, iar eu trebuia să schimb toți șefii de deconcentrate ai Partidului Democrat. În asemenea condiții, pe Leuștean, pe care l-am crezut profesionist, l-am menținut și, în același timp, i-am spus să candideze ca primar la Novaci. Ori, voi, peneliștii, așa-ziși, pentru că sunteți, de fapt, pedeliști, nu aveți puțin bun simț și respect față de adevărații profesioniști? De persoanele care fac treabă? Așa ați făcut și la CEO în CS și la SGA și continuați, punând neisprăviți în funcții, deși județul este într-o situație deplorabilă din punct de vedere social, economic, iar voi veniți să batjocoriți Gorjul schimbând profesioniștii cu habarniștii”, a menționat Morega. Lui Predescu i s-a reproșat că a fost în campania electorală în 2012 alături de actualul lider PSD Gorj, Mihai Weber, în localitatea Novaci, motiv pentru care i se vrea înlocuirea din funcție. Sub conducerea lui Predescu s-a realizat și inaugurat în aprilie 2019 noul sediu al RAR Gorj de la Târgu-Jiu, o investiție de 11 milioane de lei.
A.STOICA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here