Problemele viitorilor strămutați de la Lupoița, importante doar pentru candidatul Morega

807

Candidatul PSD la Primăria Motru, Cosmin Morega, este singurul, dintre cei înscriși în competiția electorală, interesat de problemele pe care le au cetățenii din Lupoița, cartier al municipiului. De altfel, doar Cosmin Morega a discutat, miercuri, direct cu cetățenii de aici, despre problemele cu care se confruntă aceștia.
“Împreună cu o parte din staff-ul de campanie, am ținut, în mod special, să ajung în satul Lupoița, localitate încercată de multe probleme, o parte din ele știute de mine, în timp ce altele le-am aflat, direct, de la cetățenii rămași în această zonă. Problemele principale ce mi-au fost ridicate de cetățeni au fost legate de primirea despăgubirilor bănești pe proprietăți, de drumul de acces și de lipsa titlurilor de proprietate, dat fiind faptul că, în această zonă, sunt oprite lucrările de investiții, urmând ca aceștia să fie strămutați”, a declarat candidatul Cosmin Morega.
morega (1)În prezența candidatului PSD și a echipei sale, localnicii au ținut să-i mulțumească directorului Direcției Publice Motru, Cosmin Morega, că, sub comanda sa, societatea le-a asigurat permanent funcționarea optimă a iluminatului public, oamenii mulțumindu-i acestuia că i-a scutit și de la plata gunoiului menajer.
“Oamenii din Lupoița au apreciat faptul că am ținut să ajung în mijlocul dumnealor, lucru ce alți contracandidați îl evită, considerând aceste suflete prea puțin importante. Stimă și respect pentru aceste familii care au ales să rămână în locul unde s-au născut și trăit, până la clarificarea situațiilor fiecăruia în parte”, a conchis social-democratul Morega.
morega (2)Satul Lupoița, care mai numără cel mult 50 de case, intră în componența administrativ-teritorială a municipiului Motru, însă este despărțit de acesta de satul Lupoaia, care face parte din comuna Cătunele. Lupoița este legată teritorial printr-un drum comunal, care trece printr-o pădure și peste niște dealuri până la celălalt sat vecin, Roșiuța, și acesta component al municipiului Motru.
A.Stoica

2 COMENTARII

    • ANAF, POLITIA , PRIMARIA atentie MARE service neautorizat pe strada MARIN SORESCU cartier Tismana Nou ………… sa nu fie prea tarziu cand se iau masuri pt accidentarea unui copil !!! se fac liniute pe strada si concursuri pe 4 roti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here