Problemele CEO, puse pe tapet cu liderii PSD Gorj

596

Fostul prim-ministru, Victor Ponta, primarul Municipiului Târgu-Jiu și candidat la Senat, Florin Cârciumaru, dar și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, s-au întâlnit, joi, cu o delegație a Federației Univers, formată din 15 persoane pentru a discuta despre rezolvarea problemelor din minerit și energie. S-a trecut în revistă situația actuală a Complexului Energetic Oltenia ținându-se cont de instabilitatea managerială a entității energetice.
Au fost stabilite măsurile urgente, pe termen scurt, în ceea ce privește rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Complexului Energetic Oltenia în contextul actual în care, Guvernul nu a aprobat actul normativ, privind acordarea salariilor, ceea ce înseamnă că există riscul ca minerii să nu-și primească lefurile.
“Totodată, s-a venit cu garanția, că din prima zi a instalării noului Guvern, noi, Partidul Social Democrat Gorj, vom demara pașii legali și procedurali în ceea ce privește crearea mixului energetic, în care CEO se va regăsi în integralitatea sa”, a transmis biroul de presă al PSD Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here