Pro România îl susţine pe Mircea Diaconu la Cotroceni

788

Pro România a decis luni să îl susțină pe Mircea Diaconu pentru o candidatură la alegerile prezidențiale. Cei din Pro România așteaptă și decizia ALDE. „Dacă și cei de la ALDE decid și ei să îl susțină pe Mircea Diaconu, evident că ar fi două partide care susțin un candidat și trebuie să muncim împreună pentru această candidatură”, a declarat Victor Ponta, președintele Pro România.
Ponta a mai declarat că Mircea Diaconu va fi candidat independent: „Nu vrem să intre în partid, rămâne candidat independent”, a spus Ponta.
De asemenea, fostul premier susține că odată cu ieșirea ALDE de la guvernare se poate vorbi de o alianță politică între cele două formațiuni politice.
Liderul Pro România l-a criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban care a anunțat luni că opoziția va depune o moțiune de cenzură.
„Domnul Orban cred că a ieșit să o sprijine pe doamna Dăncilă. Nici nu e parlamentar. Noi ne-am făcut de râs cu PNL când au depus moțiuni, dar nu au vrut la guvernare. De ce să faci moțiune de cenzură dacă guvernul trebuie să vină să ceară un vot de reconfirmare. Poate fac o restructurare atât de bună încât să ne convingă”, susține Victor Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here