Prins la furat în Praktiker

368

Un tânăr din Târgu-Jiu s-a ales cu dosar penal după ce a furat un detector de gaze în valoare de circa 200 lei din  Praktiker. El este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Furtul a fost reclamat la Poliţie de către reprezentanţii societăţii comerciale, după ce au văzut că bărbatul încearcă să plece fără să plătească bunul respectiv. „La data de 24.11.2014, ora 13:38, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de către reprezentanţii unei firme de pază ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu cu privire la faptul că au surprins un bărbat necunoscut, ce a sustras de pe un raft un detector de gaze, creând un prejudiciu în valoare de 219,90 lei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a fost identificat autorul furtului în persoana lui A.C.A., în vârstă de 25 ani, din municipiul Târgu Jiu”, a spus Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bunul sustras a fost recuperat şi restituit unității păgubite iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here