Primul proiect de oraș pentru Târgu-Jiu, prezentat public de un candidat la primărie!

1418

Luminița Georgeta Popescu, candidat Pro România la Primăria Târgu-Jiu, își prezintă acum, în cadrul unui eveniment public la care participă și europarlamentarul Corina Crețu, proiectul său de oraș.

Evenimentul este unul inedit, deoarece Luminița Georgeta Popescu este primul candidat la Primăria Târgu Jiu, văzută drept un profesionist de către Corina Crețu, care face acest lucru. Proiectul de oraș al candidatei Pro România are pe prima pagină următorul mesaj: ,,Acesta este orașul în care eu vă CHEM să locuim”!

“Vă CHEM să locuim într-un oraș european” a spus candidata Pro România în discursul său, cu mențiunea că nu va fi ușor ca cele scrise în peste 60 de pagini să fie puse în operă. Proiectul este însă unul ambițios care are identificate și sursele de finanțare.

,,Am făcut ceea ce știu să fac, un proiect de oraș care atinge toate sferele din Gorj. Am pus accentul pe turism, sport, o administrație eficientă și digitalizată… Avem nevoie de un brand de oraș”, a completat candidata Popescu.

Proiectul de oraș a fost prezentat cu fotografii relevante care să demonstreze cum ar trebui să arate bucăți importante din municipiu.

În proiectul vizionar se pune în valoare Dealul Târgului, Parcul Central și alte zone strategice din municipiu. Proiectul cuprinde lucruri inedite pornind de la o telegondolă, amenajarea luciului de apă de la Pod Piața Mare, a unui selfie place la Paralela 45 din oraș, amenajarea unei Expo Cafe pe Turnul CET, organizarea unui Festival Brâncuși Fest, a unui hub pentru populația rromă și amenajarea unei parcări multilevel la Piața Mare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here