Primii candidați anunțați de partidul lui Ponta

2337

Pro România Gorj a prezentat, oficial, primii candidați pentru posturile de primari. Dumitru Manolea, fostul șef al „mascaților” din Gorj, va fi candidatul partidului la Primăria Bălănești.
Laurențiu Chivu, fostul viceprimar din Rovinari, intră din nou în luptă împotriva lui Robert Filip. Un alt candidat din partea Pro România este viceprimarul din comuna Ciuperceni, Pantelie Popescu, fost PNL.
„Candidatul nostru de la Târgu-Cărbunești este Rareș Zorilă, are 37 de ani și este inspector la ANAF. Vi-l prezint și pe colegul meu de la Tismana, de care m-am rugat un an și jumătate, pentru că am mare încredere în el. Este Dragoș Frățilescu, are 34 de ani și este inginer constructor. Avem candidați tineri, dar și oameni cu experiență”, a spus Alin Văcaru, președintele Pro România.
Partidul îi mai susține pe Liviu Bărbăcioru pentru Primăria Țicleni, pe profesorul Vasile Ion Sorin Popescu pentru Primăria Albeni, Ștefan Drăniceanu pentru Primăria Săcelu și Ion Gârniceanu pentru Primăria Jupânești. La Târgu-Jiu va candida Constantin Coica, un tânăr om de afaceri. Pro România va avea candidați în toate localitățile din județul Gorj.
I.I.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here