Primele schimbări din echipa de la IȘJ Gorj! Mrejeru a destituit din funcții patru inspectori școlari

9354

Începând din 1 septembrie, echipa de 19 inspectori ai Inspectoratului Școlar Județean Gorj a suferit unele modificări. Asta deoarece inspectorul școlar general, Marcela Mrejeru, a decis acum să facă primele schimbări în IȘJ, de la numirea sa în funcție. Patru inspectori, fără concurs pe post, se vor întoarce astfel la catedre, în locul lor fiind numiți alți profesori, unii cu experiență în inspectorat, alții fără. Schimbările s-au operat la învățământ special și educație permanentă, la istorie, la sport și la chimie, fizică și biologie. S-a completat, de asemenea, postul de la proiecte, care era cu jumătate de normă, acum fiind întreg.

 ,,Schimbarea celor patru este firească, respectivii au fost puși însă cu delegație, înainte de numirea mea, nu au fost cu concurs pe posturi. Schimbarea putea surveni de la numirea mea în funcție, dar am decis că acum era momentul. O parte a celor schimbați vor fi promovați directori la școlile unde există încă astfel de posturi vacante”, a explicat inspectorul școlar general Marcela Mrejeru, la cererea Gorjeanul.
Cei care și-au pierdut funcțiile din IȘJ, cu începere din 1 septembrie, primind deciziile, sunt: Ileana Popescu, inspectoarea care se ocupa de chimie, fizică și biologie care a fost înlocuită cu Daniela Damo, profesor la Școala ,,Pompiliu Marcea” din Târgu-Jiu, fost inspector școlar; Valentin Tîlvescu, inspectorul pe sport, cu rezultate notabile la Liceul Sportiv Târgu-Jiu, a fost înlocuit cu profesorul Ion Andrei de la Școala Hurezani(în acest caz schimbarea este controversată, deși Tîlvescu are șanse să fie numit într-o funcție de conducere); locul lui Cristi Ciobanu, inspectorul pe istorie, a fost luat de Dănuț Lupulescu, profesor de istorie la Bumbești-Jiu, iar Ramona Neguți i-a luat locul Danei Șchiau, inspectorul pe învățământ special și educație permanentă.
Vasilica Udriștoiu de la proiecte are acum un post cu normă întreagă.
IȘJ Gorj are 19 inspectori, din care unul este general, doi fiind adjuncți.
A.STOICA

   

 

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Vă respect pentru tot ce faceți, pentru ca puneți suflet și niciodată nu ați fost nedreaptă cu deciziile pe care le-ați luat.
    Madalin Sturzu.

  2. Nu stiu ceilalti cum sunt, dar la chimie,fizica,biologie nu poate fi decat mai bine. Ati vazut vreodata afisate subiecte/bareme/rezultate la olimpiadele judetene de fizica, (de exemplu)? Totul la secret. Organizare proasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here