Primăvara aceasta se lucrează la drumul de rocadă

364
Firma C&I Euroconstruct SRL din Bucureşti a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei pentru realizarea drumului de rocadă al municipiului Târgu-Jiu. Primarul Florin Cârciumaru afirmă că a semnat deja contractul cu firma amintită, iar lucrările de modernizare a şoselei de centură a oraşului vor începe imediat cum vremea va permite acest lucru.

Valoarea contractului de execuţie a lucrărilor este de 33.773.073,33 lei, plus TVA. Proiectul presupune modernizarea a circa 13 km de şosea, realizarea câtorva sensuri giratorii şi podeţe, precum şi a unui pasaj de cale ferată, detalii despre întregul proiect urmând să fie oferite într-o conferinţă de presă programată la Primăria Târgu-Jiu pe data de 24 februarie.

Licitaţia pentru atribuirea acestor lucrări a început în noiembrie 2008, peste 10 firme fiind interesate de câştigarea acestui contract, printre acestea aflându-se şi Polaris M Holding Constanţa, care a preluat deja serviciul de salubritate din Târgu-Jiu şi care mai are un contract de de circa 13 milioane lei pentru modernizarea centrului oraşului. Cele mai multe dintre firmele înscrise la licitaţie au contestat chiar şi de două ori rezultatele la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi la Curtea de Apel Craiova, instanţa stabilind în cele din urmă ca lucrările să fie efectuate de către C&I Euroconstruct SRL. Firma respectivă, conform propriei pagini de internet, a realizat în ultimii ani lucrări de infrastructură în judeţele Gorj, Dolj şi Olt.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here