Primarul Slivilescu suflă şi-n iaurt pentru o nouă candidatură

339

Primarul de Tismana, Marian Slivilescu, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD, că intenţionează, anul viitor, să mai candideze pentru un nou mandat de edil al localităţii. Intenţia este normală, Slivilescu având rezervat doar postul de profesor la Liceul Peştişani, dacă edilul nu spunea şi că va candida pentru funcţie de la orice partid politic. Primarul, trecut de la PPDD la PSD, a menţionat şi că ia în calcul o candidatură ca şi independent, în 2016.

Primarul Slivilescu se dovedeşte precaut când este vorba despre o nouă candidatură la Primăria Tismana. Asta deoarece, este de notorietate faptul că PSD i-a interzis lui Slivilescu să candideze pentru Primăria Tismana în 2012, motiv pentru care edilul a trecut la PPDD. A revenit, anul trecut, în sânul formaţiunii social-democrate, dar acest lucru nu îl opreşte să se gândească că 2016 l-ar putea găsi la un alt partid, asta dacă PSD şi UNPR vor avea candidaţi comuni la locale. Primarul chiar a explicat, ieri, că ia în calcul o candidatură ca independent, deoarece şi UNPR ar putea solicita PSD să aibă doar el candidat la Tismana.
Edilul conduce şi organizaţia PSD Tismana care numără, potrivit acestuia, circa 400 de membri. Cu ajutorul acestei organizaţii Slivilescu a reuşit să se claseze pe primul loc, în comună, la alegerile de anul trecut, motiv pentru care are grijă să o dezvolte şi să o pregătească pentru următoarea confruntare electorală.
Marian Slivilescu a reuşit să realizeze în acest prim manadat o serie de proiecte importante pentru comunitate, cel mai mare având legătură cu casa de cultură din localitate aflată încă în proces de amplă modernizare şi reabilitare.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here