Primarul PSD de Godinești, în barca PNL! PSD Gorj pierde al doilea edil

2773

Rodul politicii PSD Gorj se vede prin conducerile bicefale de la mai multe primării din județ, ale căror primari sunt, mai nou, interesați de PNL și mai puțin de formațiunea social democrată. Astfel, după cazul Tismana, unde primarul PSD urmează să candideze pentru PNL, se înregistrează și cazul Godinești. Aici, edilul Aurariu Coman a trecut în barca PNL, datorită faptului că el, ca și candidat și edil în funcție al PSD, este lipsit de prerogativa, cum ar fi de fapt normal, să își stabilească lista de consilieri pentru localele din septembrie. 

Aurariu motivează că PSD Godinești este condus de Bebe Cioată, afaceristul social democrat care și-a umplut buzunarele în pandemie, și care concepe lista de consilieri pe interese personale și grade de rubedenie. Cioată nu aplică criteriul meritocrației pentru lista în cauză.

Mai mult, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, l-a asigurat pe primar că el va fi și președintele PNL Godinești și va avea libertatea să-și conceapă singur lista de consilieri. În plus, Aurariu a fost asigurat că i se vor finanța investițiile în curs, adică asfaltarea unor drumuri sătești, podul peste Tismana și alte obiective.

Asta înseamnă că actualii candidați din partea PSD la mai multe primării nu sunt președinți de organizații PSD, lucru greșit, iar listele pentru consilieri cât și preocuparea pentru mobilizarea organizației de a câștiga alegerile nu este nicidecum în interesul președinților de filiale ci a candidaților desemnați de PSD pentru câștigarea primăriilor.

Poate PSD Gorj va trage învățămintele necesare după pierderea celor doi primari. Mai exact acelea că, de fapt candidații trebuie să fie și președinții organizațiilor pentru a câștiga primăriile la alegerile locale din septembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here