Primarul municipiului cere măsuri drastice la Poliția Locală Târgu-Jiu! Cazan scrie raport

1457

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat astăzi într-o conferință de presă că i-a cerut directorului Poliției Locale Târgu-Jiu, Florin Băluță, să ia măsuri drastice cu subalternul său, Tiberiu Cazan, care ieri seara a fost prins la volanul unui autoturism neînmatriculat, pe o stradă din oraș.

,,Ieri am fost informat, de către Florin Băluță, despre situația șefului Cazan. Îmi doresc cele mai drastice măsuri în privința lui Cazan. Dacă realizează că a greșit ar fi mai bine să-și dea azi demisia“, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Tiberiu Cazan s-a ales marți seară cu dosar penal, fiind deschisă în acest sens și o anchetă disciplinară la nivelul Poliției Locale Târgu-Jiu, după ce s-a vehiculat că un alt echipaj al instituției ar fi fost antemergător pentru autoturismul fără numere, condus de șeful Serviciului de Circulație Rutieră al Poliției Locale Târgu-Jiu.

Bărbatul a recunoscut în fața superiorilor că a încălcat legea, susținând că ar fi vrut doar să mute autovehiculul care ar fi fost inițial pe o platformă.

Florin Băluță, Directorul Poliției Locale Târgu-Jiu, a declarat astăzi că: ,,O să se facă o cercetare. Fiecare trebuie să își prezinte raportul: șeful de Serviciu(Cazan), colegii de la Rutieră(subalternii acestuia).. și în funcție de ce vor scrie, Comisia de Disciplină va decide. Domnul Cazan va întocmi un raport, să spună exact cum s-a întâmplat și al ce oră s-a întâmplat”. 

,,Un bărbat de 50 ani a fost depistat de polițiști rutieri în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada 9 Mai, din municipiului Tg Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, a anunțat ieri seară și IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here