Primarul de Runcu a trasat investiții importante la Deva, alături de Cosmin Popescu

1220

Autorităţile judeţene din Gorj și Hunedoara au stabilit, joi, la Deva, care vor fi drumurile judeţene ce vor fi modernizate cu prioritate, având în vedere faptul că acestea leagă zone învecinate din cele două unităţi administrativ-teritoriale, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara.

“Astfel, s-a convenit finalizarea în 2017 a drumului judeţean Vulcan – Pasul Vulcan – Schela Gorj – Târgu Jiu şi în anul 2018, finalizarea drumului judeţean Uricani – Valea de Peşti – Runcu”, se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara. Conform înţelegerii, vor fi executate lucrări de modernizare la DJ 672 C, ce porneşte din DN 67D, sat Răchiţi, comuna Runcu, pe o lungime de 31 km, pe raza judeţului Gorj, şi pe o lungime de 9,5 km pe raza judeţului Hunedoara. Un alt drum care va fi reabilitat este DJ 664, care pleacă din Târgu Jiu şi străbate localităţile Turniceşti – Schela – Pasul Vulcan – Vulcan, până în DN 66. La acest drum vor fi modernizaţi 35 km pe raza judeţului Gorj şi 10 km pe raza judeţului Hunedoara.

Drum forestier Târgu-Jiu-Valea Susenilor-Straja
De asemenea, s-a stabilit ca Primăria comunei Runcu să continue finalizarea drumului forestier ce leagă municipiul Târgu-Jiu de staţiunea Straja, prin Valea Susenilor, comuna Runcu.
Discuţiile au avut loc în prezenţa preşedinţilor CJ Hunedoara, Mircea Bobora, şi CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu. La întâlnirea de lucru desfăşurată la sediul CJ Hunedoara au mai luat parte vicepreşedintele instituţiei, Daniel Andronache, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, primarul comunei Runcu, Adrian Câmpeanu, şi directorul tehnic al CJ Gorj, Cornel Cimpoieru.

Zonele Pasul Vulcan şi Straja sunt apreciate pentru potenţialul lor turistic ridicat. În timpul iernii, pe pârtiile din Straja sunt prezenţi, la fiecare sfârşit de săptămână, câteva mii de iubitori ai sporturilor pe zăpadă.

5 COMENTARII

  1. Cand n-o sa mai treaca succesul cu lemnele, hotii care despaduresc sohodolul si practic jefuiesc oamenii ce au paduri acolo si nu au acces la ele.
    Cumpara 2 hectare si taie de pe 10.. atunci poate ca drumul ala va mai arata in vreun fel; cand n-o sa iti mai fie frica de masinile de lemne ca te arunca in hau cu ce viteza coboara, atunci poate sa avem sperante de drum nou.

  2. Ce laude?Ia verificat cineva averea lui Adi Campenu primarul comunei Runcu?Sa vedeti ce avere are ascunsa si de unde?Din bani de salariu sau din afacerile primariei si din bani obstelor de taie lemne de pe Valea Sohodolului…naivilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here