Primarul de la Negomir şi-a anunţat demisia

291

gruescu1Ion Gruescu, primarul PDL al comunei Negomir, şi-a anunţat ieri demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Într-o discuţie tensionată avută cu preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, în cadrul şedinţei de Birou Permanent Judeţean(BPJ), Gruescu a declarat, revoltat, că până vineri îşi va da demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL Gorj. Printre nemulţumirile lui Gruescu s-au aflat următoarele: preşedintele Ion Ruşeţ nu îi răspunde la telefon atunci când îl apelează, nu i-a angajat o rudă pentru care a solicitat un anume loc de muncă şi că liderul partidului pentru care edilul l-ar fi trădat pe Ionel Manţog nu i-ar fi întors niciodată serviciile.

Demisie şi trecere în PNL

La câteva ore după finalul şedinţei, Gruescu a uitat tot. Susţine că nu şi-a anunţat nicio demisie doar că a cerut duminică ca el să nu mai răspundă de localităţile pe care acum le are în subordine, recunoscând, cu jumătate de gură, că a ameninţat că va renunţa însă la postul de vicepreşedinte. Cum cererea sa s-a rezolvat pe parcursul discuţiei, Gruescu anunţă acum că nu mai demisionează. “Da, am fost supărat. Mi-am spus un punct de vedere, mai direct aşa. Era normal să îi spun preşedintelui ce mă deranjează asta pentru că sunt vicepreşedinte de partid, răspund de primari şi eu l-am susţinut pentru candidatura sa şi la Parlament şi la Senat. Am spus în şedinţă că noi primarii pierdem timp acum, asta pentru că a fost o lovitură cu alegerile care nu se mai comasează. Noi primarii din BPJ răspundem de alte localităţi, şi eu am cerut să nu mai răspund de nimic. În final, preşedintele a fost de acord. (..)Deocamdată am renunţat la demisie că ne-am înţeles”, a declarat Gruescu. În acelaşi timp, Gruescu a contestat faptul că ar fi bătut palma cu liberalii pentru a candida pentru acest partid, sub sigla USL. “Exclus aşa ceva”, a menţionat Gruescu despre care inclusiv colegii săi de partid au aflat că joacă la dublu. Gruescu a ieşit primar la Negomir iniţial sub sigla PSD, apoi sub PDL şi acum bate spre PNL. Gruescu nu este singurul primar PDL care joacă cu liberalii, mai este şi primarul de la Urdari şi primarul de la Tismana.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here