Primarul Cârciumaru nu vrea să vadă sindicaliştii pichetând de Zilele Oraşului

153

Edilul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, nu este de acord cu pichetarea sediului CEO şi al SNLO, anunţată de sindicaliştii lui Condescu. Cel puţin nu în perioada 20-26 mai când se serbează Zilele municipiului Târgu-Jiu. “Din punctul meu de vedere, protestele nu-şi mai au rost nici la Bucureşti, şi, mai ales, la Târgu-Jiu.

O să discut cu conducerea sindicatului pentru că, perioada pe care o solicită ei pentru a picheta sediul CEO şi al SNLO se suprapune cu perioada în care se vor desfăşura Zilele Oraşului şi nu este posibil acest lucru, să deranjăm programul respectiv. Plus că Jandarmeria nu poate să se implice în atât de multe evenimente şi, mai ales că domnul director general Ciurel nu este în localitate, eu consider că este normal ca discuţiile să se reia între administraţie şi sindicate atunci când vine domnul director la Târgu-Jiu. Dacă, după reluarea discuţiilor, nu se ajunge la un numitor comun, atunci poate fi posibilă această pichetare, dar eu, unul, nu sunt de acord şi nici nu voi semna ca pichetarea să aibă loc în perioada 20-26 mai, când are loc acest eveniment”, a declarat Cârciumaru. “Noi, târgujienii, aşteptăm cu atâta nerăbdare, un an de zile, acest eveniment şi cred că nu este corect din partea sindicatelor să vină ca, pe fondul unor nemulţumiri, să strice buna desfăşurare a programului Zilelor Oraşului”, a mai completat edilul.

În delegaţie, la Ponta
De altfel, Cârciumaru nu a stat nici el impasibil la problemele care scot sindicaliştii în stradă. Asta deoarece luni şeful PSD Gorj a făcut parte dintr-o delegaţie, alături de prefectul Claudiu Teodorescu şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu delegaţie care a avut o întâlnire cu prim-ministru. “Bineînţeles că tema numărul unu de discuţie a fost problema ANRE legată de activitatea CEO. Eu cred că prin modificările care s-au adus la articolul 33, problema s-a rezolvat pentru funcţionarea Complexului. Am înţeles că sunt comentarii din partea sindicatelor că nu a apărut nimic scris, dar eu garantez că tot ce s-a discutat în prezenţa premierului şi tot ce s-a stabilit acolo, la discuţii, va fi practic respectat şi nu vom mai avea probleme pe viitor”, a declarat Cârciumaru.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here