Primarul Bîldea tace și face: Investiții în derulare de 750.000 euro la Telești

249

În comuna Telești se află în derulare mai multe investiții aprobate anul trecut, fiind vorba despre reabilitarea unei biserici care costă 450.000 euro, a unui cămin cultural de 150.00 euro și a unui pod de la Șomănești care costă alți 150.000 euro. Primarul Romulus Bîldea preferă însă să nu se laude cu aceste investiții începute în 2016, chiar dacă ele însumează 750.000 euro aduși în localitate, decât atunci când vor fi gata. Gata în proporție de 50% este însă și canalizarea pe Buduhala care va înghiți și ea până la terminare încă 500.000 euro.
“Biserca Sf. Nicolae este reabilitată pe fonduri europene, iar lucrările au început anul trecut, în timp ce reabilitarea căminului cultural, cu bani de la CNI, a început în octombrie”, spune, simplu, edilul de Telești, menționând că podul de la Șomănești va prinde contur în primăvară, licitația fiind făcută, iar contractul deja semnat.
Primarul nu va sta însă departe de noi proiecte în 2017, Bîldea anunțând că vrea drumuri de interes local și de tarla pentru care nu va investi bani de la bugetul local, dar și canalizare pe ruta Telești-Șomănești.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here