Primăria Teleşti, o nouă victorie la Dolce Vita

555

S-a încheiat ediția a treia a Campionatului Primăriilor din Gorj la minifotbal. Competiția a fost câștigată, la fel ca în urmă cu doi ani, de către Primăria Telești. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Primăriile din Motru și Turburea.Meciul decisiv pentru titlul de campioană s-a jucat în etapa 6 din play-off și a adus față în față Primăriile din Telești și Turburea. Ambele aveau câte 24 de puncte înaintea rundei, astfel că s-a jucat cu trofeul pe masă.Telești a controlat autoritar partida și grație hat-trick-ului reușit de „Gică” Manea și golului marcat de Horia Șitoianu, a luat un avans confortabil. Golul înscris de jucătorul celor de la Turburea, Adrian Vâlceanu, în final de meci, nu a mai contat decât la statistică.
Primăria Telești – Primăria Turburea 4-1 (pauză: 3-0)
Goluri: Petre Manea (min. 12, 14 și 25) și Horia Șitoianu (min. 19) / Adrian Vâlceanu (min. 40)
Telești: Jean Marin, Bogdan Șomonescu și Cătălin Șomănescu (toți portari) – Răzvan Rusu, Robert Manea, Petre Manea, Alin Cornescu, Constantin Tudor, Horia Șitoianu, Camilian Floroiu și Constantin Lupu
Staff: Camilian Floroiu
Turburea: Gabriel Mănescu (portar) – Adrian Voica, Mădălin Ivăniși, Alin Becheru, Gică Albulescu, Marius Daju, Adrian Vâlceanu, Dragoș Găvan și Luis Ciobotaru
Staff: Mădălin Ivăniși și Adrian Voica
Primăria Telești este la al doilea campionat câștigat la minifotbal în Complexul Dolce Vita, după cel din 2017, din ediția inaugurală. Tot la fel ca în 2017, Primăria Motru a încheiat pe locul 2, ca urmare a victoriei din ultima etapă cu Primăria Țicleni. Primăria Turburea a prins medaliile de bronz, în timp ce echipa din Țicleni a încheiat pe locul 4.
Rezultate, Etapa 6 Play-off
Primăria Telești – Primăria Turburea 4-1
Primăria Țicleni – Primăria Motru 4-9

Festivitatea de Premiere
Locul 1 – Primăria Telești: Trofeu, Medalii de Aur, Diplomă și 3 bax-uri de bere
Locul 2 – Primăria Motru: Trofeu, Medalii de Argint, Diplomă și 2 bax-uri de bere
Locul 3 – Primăria Turburea: Trofeu, Medalii de Bronz, Diplomă și 1 bax de bere
Premiul Fair Play – Primăria Țicleni: Trofeu și Diplomă
Cel mai bun jucător – Ion Petre Manea (Primăria Telești): Trofeu individual, Diplomă și 1 pack de bere
Golgheter – Sebastian Cojocaru (Primăria Motru), 30 goluri: Trofeu individual, Diplomă și 1 pack de bere
Cel mai bun tânăr jucător – Luis Angelo Ciobotaru (Primăria Turburea): Trofeu individual, Diplomă și 1 pack de bere
Cel mai bun portar Cătălin Napu (Primăria Motru): Trofeu individual, Diplomă și 1 pack de bere
Trofee de Excelență: Ion Mischie (primar Telești), Cosmin Morega (viceprimar Motru), Ion Bîrcă (primar Turburea), Radu Constantin (primar Țicleni), Tudor Oiță (primar Negomir), Mădălin Ungureanu (primar Bălești), Ștefan Blideanu (primar Stănești) și Liviu Cotojman (primar Roșia de Amaradia)
„Am început bine competiţia, am început un pic greoi play-off-ul, dar am reuşit să ne strângem pentru ultimele meciuri şi jucătorii au fost motivaţi. Prin atitudine, prin dăruire, prin devotament, echipa a reuşit să ocupe locul pe care îl merită. Echipa de la an la an este mai bună, cred că o să ne pregătim pentru un alt nivel şi o să înscriem echipa în Campionatul Dolce Vita din sezonul următor”, a declarat Camilian Floroiu, delegatul Primăriei Teleşti.

Continuă suspansul şi în Liga 1
În Liga 1 Dolce Vita, au avut loc jocurile etapei a opta din faza de play-off. Deja campioană, Dream Team și-a respectat blazonul și a învins Farmacia Victoria cu scorul de 4-3 după un meci spectaculos. Rezultatul dăunează șanselor celor de la Farmacia de a termina sezonul pe podium.
Minprest Rovinari a trecut de Marigab Turceni cu scorul de 5-0, în timp ce meciul dintre Peppy Dolce Vita și Real Târgu Jiu, foarte important pentru clasarea pe locul 2, loc calificant la Campionatul Regional Sud-Vest de la Sibiu, va avea loc vineri.
Rezultate, Etapa 8 Play-off
Dream Team – Farmacia Victoria 4-3
Minprest Rovinari – Marigab Turceni 5-0
Vineri, ora 22:30 Peppy Dolce Vita – Real Târgu Jiu
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here