Primăria Bumbești-Jiu ajută familia îndoliată a salariatei UM Sadu

239

Autorităţile locale din Bumbeşti-Jiu au anunțat, ieri, că vor sprijini material familia angajatei Uzinei Mecanice Sadu, care a decedat, la finalul săptămânii trecute, din cauza arsurilor suferite în urma unui incendiu izbucnit la unitate. Potrivit primarului Constantin Bobaru, familia victimei a fost deja înştiinţată să se adreseze autorităţilor cu o solicitare pentru a putea beneficia de ajutorul financiar de urgenţă, urmând ca suma exactă să fie stabilită în funcţie de bugetul Primăriei Bumbeşti-Jiu.

“Este regretabil ce s-a întâmplat. Am transmis deja familiei să se adreseze autorităţilor locale cu o solicitare şi vom acorda un ajutor de urgenţă în limitele prevăzute de lege şi prevederile bugetare pe care le avem. Cu certitudine vom fi alături de familia persoanei respective”, a spus Constantin Bobaru.
Reamintim că Valeria Șamotă, mamă a doi copii, în vârstă de 47 de ani, angajată a Uzinei Mecanice Sadu a fost rănită, săptămâna trecută, în urma unui incendiu izbucnit în secţia unde aceasta lucra, victima suferind arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. Femeia, transportată marți la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a decedat acolo, în dimineața zilei de sâmbătă. Totul deoarece pacienta a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus, în urma unei explozii care a avut loc în secția unde aceasta presta.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here