Primar PNL: Vîlceanu este într-o mare eroare

887

Primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru spune că „are toată deschiderea” pentru a purta un dialog cu șefii PNL Gorj. Asta după ce partidul a decis să nu-l mai susțină pentru o viitoare candidatură, după ce în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare s-a afișat alături de liderii PSD la o conferință de presă și la o ședință de partid.
Bobaru crede că președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este „într-o mare eroare”, susținând că „orice primar zdravăn la cap” ar fi procedat la fel ca el pentru a aduce bani în localitate.
„M-au chemat să vin la ședința aceea de analiză, dar nu am putut să ajung din motive obiective. Consilierii PNL mi-au comunicat că au discutat cu domnul președinte Vîlceanu să mai facem o întâlnire, să discutăm motivele care au condus la acest deznodământ. Eu am toată deschiderea să port acest dialog cu conducerea partidului și să vedem care sunt, în esență, lucrurile care mi se impută. Eu am mai spus că orice primar zdravăn la cap, iertați-mi exprimarea cam dură, nu ar fi făcut altceva decât ceea ce am făcut eu. Adică să reacționezi cu reprezentanții unei entități care sunt coordonatori principali de credite ca să poți să aduci bani pentru comunitate”, a explicat Constantin Bobaru, la un post local de radio. Bobaru este de 16 ani în PNL, fiind la al patrulea mandat în fruntea Primăriei Bumbești-Jiu. „Nici în viață, nici în politică nu sunt ipocrit. Dacă după trei mandate de primar și unul de viceprimar, Partidul Național Liberal nu mai are nevoie de mine, nici eu nu am nevoie de susținerea domnului președinte”, mai spune Bobaru, afirmând că primarii sunt cei care duc greul în alegeri. „Domnul președinte (n.r. Vîlceanu) este într-o mare eroare. Dumnealui nu poate să susțină primarii, dânsul este ceea ce este prin susținerea primarilor. Președinții de partid ajung parlamentari, miniștri și ce Dumnezeu mai ajung prin munca primarilor care trebuie să slujească comunitățile care i-au trimis acolo. Fără munca primarilor nu există partid politic. Asta trebuie să înțeleagă politicienii, să se aplece spre nevoile oamenilor”, a mai spus primarul din Bumbești-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here