Primar inculpat, cu emoții la proces! Ianăși și-a parcat bolidul pe locul aferent persoanelor cu handicap

2460

Ion Ianăși, primarul inculpat în dosarul penal privind plata în avans a lucrărilor la podul din Andreești, construcție care a fost afectată deja de ploile din ultimele zile, s-a prezentat, marți, la Tribunalul Gorj. Edilul a venit de la Vladimir la volanul mașinii cumpărate fiicei sale, un BMW de culoare albă, pe care, de emoțiile procesului, nu l-a parcat corespunzător, ci pe un loc aferent persoanelor cu handicap.

Ianăși s-a prezentat, ieri, la termenul avut la ora 10.30 la Tribunalul Gorj, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, dosar cu un prejudiciu de 270.000 de lei.
În dosar, la termenul de marți au fost audiați doi martori, Vijulan Marius, fostul primar al localități, consilier PSD, și Peștenaru Cristi, tot consilier local PSD.
Ambii au fost citați martori de parchet, discutând astfel despre banii dați în avans pentru post firmei afaceristului Gheorghe Sicitul, care a lucrat, cu câteva zile în urmă, la un drum unde lucrările au fost stopate o jumătate de an.Lucrările realizate pe ploaie lasă de dorit, drumul fiind deja crăpat.
După audierea martorilor, instanța a dat un nou termen în dosar, pentru 16 iunie, dată la care vor fi citați, Popescu Florin, consilier PMP la Vladimir și Hoagă Nicolae, funcționar al primăriei, responsabilul pe achiziții.
De altfel, Hoagă a fentat citarea sa ca martor, marți, și a fost recitat pentru 16, în caz contrar va fi adus la instanță cu mandat.Primarul Ion Ianăși a participat la proces, nu înainte de a parca bolidul fiicei sale pe un loc aferent persoanelor cu handicap. Gestul edilului inculpat nu a fost taxat de polițiști, deși se vedea de la o poștă că șoferul a încălcat legea.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here