Prima victimă a lui Martins, încarcerată la Penitenciarul Târgu-Jiu, s-a otrăvit cu insecticid! Și acum susține că nu a violat-o pe autoarea crimei din municipiu

83

Cosmin-Cristea Rostogolea este după gratii din vara lui 2015, când a fost ridicat de polițiști sub acuzația că ar fi violat-o pe Carmen Martins, în locuința proprie din Târgu-Jiu, respectiva fiind cea care a oripilat municipiul în ultimele zile cu crima făcută în apartamentul său de pe strada Comuna din Paris. Rostogolea și-a strigat de mai multe ori nevinovăția, Gorjeanul publicând pe larg povestea acestui viol, și chiar a intrat de mai multe ori în refuz de hrană și a ajuns în Penitenciarul Spital Jilava, unde a stat o lună de zile în 2015. Pentru a scăpa de detenție, Rostogolea s-a otrăvit cu insecticid, consumând otrava folosită pentru insectele avute de animale.

• Carmen Martins se ținea cu fiul unui fost judecător!
• Chefurile cu scandal se țineau lanț la apartamentul lui Radu Păsărin
• Rostogolea, victima lui Martins, de trei ani prin penitenciare

După o detenție în Penitenciarul Craiova a fost eliberat sub control judicial în iunie 2016, dar a stat în libertate până pe 17 decembrie când a fost iar ridicat de polițiști, pe motiv că a încălcat regulile impuse de controlul judiciar, adică nu s-a prezentat la poliție la termenele stabilite. Rostogolea care avea sănătatea crunt afectată, el venind acasă fără păr și sprâncene, s-a otrăvit cu insecticid, la domiciliul său, pentru a evita astfel rearestarea sa și reintroducerea în detenție. Efectele otrăvii au apărut imediat când Rostogolea a ajuns în penitenciar, el fiind dus de urgență la Penitenciarul Spital Colibași. Acolo a stat săptămâni bune în comă, spune acum mama acestuia, și a fost paralizat pe partea dreaptă, sănătatea remediindu-se abia în toamna lui 2016. A fost dus apoi la infirmieria Penitenciarului Craiova și a ajuns la Penitenciarul Târgu-Jiu în noiembrie 2017. Aici, i se refuză dreptul de muncă, mai spune mama acestuia, care așteaptă ca în două luni să intre în comisia de eliberare condiționată.

Nebună, doar când vor judecătorii!
,,Crima făcută de Martins, pentru care fiul meu a ajuns după gratii suferind enorm, dovedește că cea care a pretins că ar fi fost violată de Cosmin este o impostoare. Cred în continuare, ca și fiul meu, că ea a fost pusă să declare violul în baza suferinței sale psihice, de persoane care urmăreau ca fiul meu să tacă. Este șocant că, ea a ajuns la crimă, deși magistrații știau că este bolnavă și era de internat într-un spital de psihiatrie. Pe vorbele unei astfel de persoane, fiul meu este acum după gratii, iar un alt bărbat la Morgă. Sper să răspundă pentru faptele ei, deși doar acum va beneficia de clemență pe motiv că este nebună. Când l-a acuzat de viol pe fiul meu nimeni nu a considerat-o nebună, deși a mai fost internată și atunci la Spitalul Jebel, dar și la Psihiatrie la Târgu-Jiu”, a declarat, cu durere, Mariana Rostogolea.

Relații cu fiul fostului judecător Păsărin! Scandalurile se țineau lanț
De altfel, și o altă persoană din minicipiul a declarat că a fost victima violențelor lui Martins, persoană care a avut o relație de concubinaj cu fiul fostului judecător Păsărin, și acesta cu probleme psihice. Carmen Martins a fost căsătorită cu un cetățean american cu care are o fiică ce se află în grija tatălui în SUA. A fost o perioadă cu Radu Păsărin, fiind văzută în apartamentul acestuia din centrul municipiului, vecinii sesizând de mai multe ori la poliție, gălăgia, dar și faptul că cei doi făceau scandal, că au distrus partea din sticlă a balustradei de pe casa scării și corpurile de iluminat. Cei doi consumau alături de alți tineri băuturi alcoolice în apartamentul lui Radu Păsărin, dând muzica la maxim noaptea, iar echipajele de poliție cel puțin în 2017-2018 veneau frecvent la apartamentul situat la etajul unu. Imobilul era ocupat de fiul fostului judecător, deși în acte i-ar fi aparținut actualei soții a fostului magistrat, adică a mamei vitrege.
ANAMARIA STOICA

Înjunghiat și incendiat!
Carmen Loredana Martins, în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinută, pe 9 ianuarie, pentru omor. Femeia este acuzată că i-a tăiat gâtul iubitul ei, un bărbat de 47 de ani, din Dâmboviţa, în timp ce se aflau în apartamentul acesteia de pe strada Comuna din Paris. După ce a comis oribila faptă, femeia a dat foc locuinţei. “Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, la data de 8 ianuarie, la orele 21.19, a fost sesizat telefonic Serviciul Național de Urgență 112, cu faptul că la un apartament situat pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu-Jiu, a izbucnit un incendiu. Din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe produsă prin secționarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate înțepate la nivelul cervical anterior paramedian stânga, una de un centimetru, profundă, plăgile putând fi produse prin lovire cu corp tăietor înțepător, posibil cuțit, având legătură directă de cauzalitate cu decesul. Decesul victimei se datorează înjunghierii cu cuțitul de către suspecta Martins Carmen Loredana. Au fost surprinse și imagini pe camera video, amplasată pe casa scării de la parter, precum și de către un alt martor cu telefonul mobil”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Pe numele femeii mai sunt înregistrate și alte cazuri de violență. În anul 2015, Loredana a fost internată pentru o perioadă la Spitalul de Psihiatrie Jebel din Timiș.

Ce spunea Martins despre Rostogolea în 2015!
În octombrie 2015, Carmen Martins a acordat un interviu în exclusivitate ziarului Gorjeanul povestind despre violul său dar și despre ce și-ar fi dorit să pățească Rostogolea. A recunoscut că a avut probleme psihice încă de atunci, dar era, bine-merci, în libertate. Aceasta a trecut de două ori pragul redacției Gorjeanul în ultimii ani. “Nu am intenţia să mă înţeleg cu nimeni pentru a-mi retrage plângerea. Este adevărat că nu mi-a propus nimeni asta, dar susţin public ca să nu existe astfel de propuneri. Spun astfel, în gura mare, că nu solicit şi nici nu vreau bani de la nimeni pentru asta. Vreau doar ca el să răspundă pentru ce mi-a făcut. În ceea ce priveşte protestul lui, asta nu mă interesează. Poate să moară, nu îmi pasă de el”, a spus în 15 octombrie 2017, Carmen Martins, pentru Gorjeanul. În redacția publicației aceasta a recunoscut că a avut probleme cu legea şi că a fost internată într-un spital de psihiatrie în judeţul Timiş, la cererea anchetatorilor, după ce, într-un bar din Târgu-Jiu a fost găsită cu un cuţit asupra sa. Aceasta a povestit că nu putea scăpa de acuze, fără să treacă pe la spitalul respectiv, dar şi faptul că arma i-ar fi folosit când în barul respectiv câţiva clienţi ar fi intenţionat să o molesteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here