Prieteni de pahar, după care SCANDAL în toată regula

1253

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani, din orașul Bumbești Jiu, s-au luat la bătaie, după ce au petrecut împreună și au consumat alcool.

,,În noaptea de 24/25 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu  au fost sesizați prin apelul 112,  cu privire la faptul că pe strada Trandafirilor este un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității care au constatat faptul că, între trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani, din orașul Bumbești Jiu, după ce ar fi petrecut împreună la locuința unuia dintre aceștia, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, a izbucnit un conflict, în urma căruia, bărbatul de 35 de ani ar fi fost agresat fizic.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a anunțat IPJ Gorj.

Totodată, cei trei bărbați au fost sancționați cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, potrivit Legii nr.55/2020, aceștia neputând justifica prezența pe stradă în intervalul orar 23.00 – 05.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here