Prezentare amânată

522

Echipa de baschet Energia și-a amânat prezentarea echipei programată în accest weekend după ce Timba Timișoara le-a dat țeapă gorjenilor. „Timba a dat dovadă de lipsă respect şi fair play faţă de echipa noastră”, a răbufnit secundul Energiei, Claudiu Alionescu. Echipa gorjeană își va prezenta lotul la Cupa Energia, programată în perioada 6-7 septembrie.

Energia ar fi trebuit să dispute în weekend primul amical al verii, cu Timba Timișoara, prilej pentru noua echipă gorjeană să-și prezinte și lotul. Programul a fost, însă dat peste cap după ce timișorenii au anunțat că nu mai onorează invitația. „Ne-au anunţat că nu vor mai veni datorită unor probleme, aşa că având un timp scurt nu am putut găsi un alt adversar pentru a juca un meci sâmbătă. Prezentarea echipei va avea loc la Cupa Energia. Am pierdut un meci de pregătire”, a declarat secundul Claudiu Alionescu.
Primul amical al echipei lui Constantinides va avea loc săptămâna viitoare.
„Suntem dezamăgiţi, programul se dă puţin peste cap. În loc de meci vom face un antrenament. Vom juca săptămâna viitoare un amical cu Steaua la Bucureşti. Am încercat să găsim o echipă de la o Academie de baschet, era vorba să jucăm două meciuri amicale”, a spus tehnicianul oltenilor.

Lot complet
Constantinides are de acum tot lotul la pregătire după ce Vlaicu, Ștefan și Tal au ajuns la Târgu Jiu. „Săptămâna aceasta totul a mers mai bine, au revenit şi Vlaicu şi Ştefan după ce au participat la un turneu de baschet 3 la 3, Karpeles a revenit şi el la antrenamente. Suntem mulţumiţi de efortul depus mintal şi fizic, dimineaţa sunt antrenamente fizice şi grele, după-amiaza facem antrenamente tactice. Sperăm să mergem pe aceeaşi pantă, cu această atitudine putem avea succes în campionat”, a declarat antrenorul Energiei.
Vasile Ștefan și Cătălin Vlaicu vor fi învoiți săptămâna viitoare pentru a participa la Campionatul European de baschet 3 la 3 de la București, dar nu și la Campionatul Mondial de la Tokyo, din octombrie. „Trebuie înţeles că avem şi noi un program, nu putem sacrifica un campionat pentru baschetul de 3 la 3, trebuie să aleagă unde vor juca. Prioritatea este echipa de club”, a precizat Constantinides.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here