Preşedintele UNPR Gorj a lansat organizaţia din Peştişani

215

moregaMiercuri seră la Peştişani a avut loc o adunare generală a Organizaţiei UNPR din localitate la care a participat chiar preşedintele filialei, deputatul Dan Ilie Morega. Şedinţa nu s-a desfăşurat în fugă, ci a durat aproape două ore. Vreme în care au avut loc discuţii fireşti, colegiale între cei sosiţi de la judeţ, şi membri organizaţiei locale sau simpatizanţii numeroşi, găzduiţi de discoteca omului de afaceri, Ionel Purec.

Majoritatea celor prezenţi s-ar fi aşteptat la un anume formalism. Nici vorbă însă. Versatul om politic Dan Morega s-a referit la activităţile domniei sale în Parlamentul României, vorbind despre iniţiativele sale legislative cu mare impact pentru omul de rând, rămas fără pensie deşi lucrase la CAP sau pe unde-a putut în regimul trecut. Şi-a prezentat activitatea actuală, politica de centru-stânga a formaţiunii politice pe care o reprezintă. I-a rugat pe cei de faţă să treacă la acţiune, iar miercurea viitoare să se ţină o adunare generală de alegeri. Nu doar preşedintelui UNPR Peştişani, Ilie Iscrulescu, ci tuturor le-a cerut să caute noi membri şi, serios cum îl ştim, peste o săptămână să se ajungă la un număr de membri apropiat de 10% din totalul votanţilor din satele comunei Peştişani. Le-a propus UNPR-iştilor să aducă oameni din toate cele şase sate ale comunei, iar din fiecare sat să se poată alege unul sau doi în Biroul organizaţiei. Despre UNPR a mai precizat că va merge singur în alegeri şi că nu are nici un protocol cu PDL. Este adevărat, îl cunoaşte pe Nicolae Nicolcioiu, fostul viceprimar – singurul demis de USL în tot judeţul, şi-l apreciază. UNPR îl va susţine în alegerile pentru funcţia de Primar al comunei Peştişani nu fără rezerve, ci doar dacă va fi mai sus în sondaje faţă de candidatul UNPR Peştişani.

Pavel, codaş la plata cotizaţiei la PNL

După chestiunile serioase s-au mai şi făcut aprecieri pe seama dihoniei din PSD, apoi pe seama faptului că actualul primar, Florin Pavel, nu-şi plătea cotizaţia la PNL. Iar de când e primar a fost ajutat cu bani de la Guvern de deputatul Dan Morega, bani cu care ar fi putut face comuna boboc. Numai că i-a folosit pentru aiureli şi nici măcar nu i-a dat un telefon să-i mulţumească. Aşa cum l-au sunat alţi primari din Colegiul 1 Gorj, colegiu pe care-l reprezintă în Parlament.

4700 de membrii ai lui Vlaicu, în realitate 800

La Peştişani, preşedintele UNPR Gorj, Dan Morega, le-a mai vorbit oamenilor şi despre refacerea-renaşterea UNPR, organizaţie pe care-a preluat-o de la Marius Vlaicu destul de umflată. În scripte existau 4700 de membrii, iar, în realitate, nu erau mai mult de vreo 800. Avea înscrişi mulţi vârstnici, unul dintre ei cu nu mai puţin de 102 ani !

Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here