Preşcolarii Grădiniţei Nr. 31 Târgu-Jiu au pornit la colindat!

748

Preșcolarii de la Grădinița Nr. 31 Târgu-Jiu au intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Ieri, 17 decembrie 2019, Primăria Municipiului Târgu-Jiu și Consiliul Județean Gorj alături de angajaţii instituţiilor au fost bucuroși să primească în dar colindele interpretate de copiii de la Grădinița Nr. 31 Târgu-Jiu. Perioada sărbătorilor de iarnă aduce pentru cei mici o mulțime de bucurii, iar dintre acestea plecatul la colindat în această perioadă este una dintre cele mai așteptate. Vârsta inocenței este timpul în care iarna și sărbătorile sunt un prilej de bucurie și nerăbdare. Așa a fost și pentru copiii de la Grădinița Nr. 31, care, în prag de sărbători, l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și cu tradiționalele colinde.
Coordonați de educatoarele de la grupă și sub privirile mândre ale părinților, copiii au demonstrat că au pregătit momentele artistice cu pasiune și seriozitate. Primarul Marcel Romanescu a fost ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun și le-a înmânat copiilor cadourile şi dulciurile pe care însuși Moşul le lăsase sub bradul împodobit în holul mare al Primăriei. Printre emoţii şi zâmbete, prichindeii au împărtășit veselie și celor prezenţi la Consiliul Județean de unde au plecat cu tolba plină.
De asemenea, micuții îmbrăcaţi în costume populare, au vizitat și au colindat echipa de asigurări SC. EUROINS SA. unde au fost răsplătiți pe măsură de reprezentanții acesteia. Totodată, ieri, preşcolarii Grădiniţei Nr. 31 Târgu-Jiu au ajuns cu colinda şi la colegii lor mai mari, de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu”, acolo unde au fost răsplătiţi cu obiecte confecţionate de elevii unităţii. Cei mici au fost întâmpinaţi de directorul unităţii, Aurel Popescu, dar şi de alţi reprezentanţi.
„Aproape că nu pot exprima în cuvinte bucuria trăită de copii, care au venit echipaţi cu trăistuţe şi costume populare. O emoţie deosebit de puternică am simţit şi din partea părinţilor care ne-au însoţit la colindat, amintindu-și cu drag de perioda copilăriei”, precizează coordonatorul grădiniței prof. înv. preșcolar, Ramona Popescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here