Preotul Nimară de la Racoți, obligat să își demoleze cavoul din curtea bisericii! A pierdut și la revizuire

5612

Ilie Nimară, fostul preot al Parohiei Racoți, a apelat la toate căile de atac pentru a împiedica justiția să-l oblige să-și demoleze propriul cavou, construit ilegal în curtea bisericii din localitate. Pe 26 iunie a epuizat însă și ultima cale de atac, o instanță a Tribunalului Gorj respingându-i cererea de revizuire, acesta pierzând, in aprilie, procesul intentat de o localnică, care domiciliază în vecinătatea bisericii din Tismana.

Fostul preot al Parohiei Racoți a construit cavoul, de două locuri, ilegal, în toamna anului 2020, deși cunoștea faptul că două familii nu au fost de acord cu acest demers.
Oamenii au contestat construcția pentru simplul motiv că, curtea bisericii se învecinează cu locuințele lor, cavoul fiind situat la 10, respectiv, 60 de metri de aceste locuințe, fapt care contravine legii.
În ciuda acestui abuz, preotul pensionar, în vârstă de 70 de ani, și-a finalizat cavoul iar una dintre familii l-a dat în judecată pentru demolarea acestuia, procesul derulându-se inițial la Judecătorie, apoi la Tribunalul Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here