Premii în bani pentru elevii de 10 din Târgu-Jiu

626

Elevii din Târgu-Jiu care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi răsplătiți cu premii în bani, a anunțat primarul Marcel Romanescu. Este vorba despre zece elevi, dintre care patru absolvenți de liceu.

„Premiem performanța la Târgu-Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante.
Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului.
Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5.000 de lei”, a anunțat Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here