Premiați de edilul Marcel Romanescu!

662

În cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de luni, 29 iulie, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a premiat jucătorii echipei de minifotbal Peppy Old Boys Târgu-Jiu.
,,Am premiat astăzi (n.r. ieri) jucătorii echipei de minifotbal Peppy Old Boys Târgu-Jiu care au reușit o performanță fantastică pentru sportul gorjean. Sunt jucători pe care noi am ajuns să-i iubim pentru că ne-au adus bucurii imense, unii dintre ei evoluând la Pandurii în trecut, iar acum au câștigat Campionatul Național ,,Old Boys”, organizat de Federația Română de Minifotbal din România, la Drobeta Turnu Severin.
Peppy Dolce Vita a început în forță turneul și a învins vicecampioana națională Old Team Florești, cu 4-0. A urmat apoi un șir de victorii cu Alaska Deva, Salt&Pepper Arad, MAV Glissando Timișoara, dar și cu Vulturii Dej. Gorjenii au devenit campioni după ce au învins în finală echipa Mary Tour Iași, marcând nu mai puțin de 8 goluri până la finalul partidei.
Prin acest succes, Peppy old Boys Târgu Jiu și-a asigurat dreptul de a participa la EMF Masters Cup (varianta de Champions League pentru Old Boys), care va avea loc la Rimini, în Italia, între 1 și 8 septembrie, în același timp cu EMF Champions League.
Îi felicit și le mulțumesc pentru bucuria imensă pe care ne-au făcut-o și le urez mult succes pe mai departe. Suntem cu sufletul alături de ei și sunt convins că vor avea rezultate spectaculoase și pe viitor”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here