Pregătiri în linie dreaptă pentru Gala Tinerilor Voluntari

264

În data de 12 decembrie 2014, pentru al doilea an consecutiv, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj organizează a doua ediţie a Galei Tinerilor Voluntari Gorjeni. Formularele de nominalizare şi regulamentul de evaluare pe fiecare categorie pot fi găsite pe site-ul instituţiei: www.tineretgorj.ro; termenul limită de completare şi transmitere fiind 5 decembrie 2014.

DSC_1648Mai sunt doar două săptămâni până la cea de-a doua ediţie a Galei Tinerilor Voluntari. “Gala premiază şi aduce o recunoaştere publică a celor mai activi tineri voluntari şi a organizaţiilor nonguvernamentale de tineret  care desfăşoară proiecte de voluntariat în judeţul Gorj”, susţine Tiberiu Horaţiu Gorun – Director Executiv DJST.
Formularele de nominalizare şi regulamentul de evaluare pe fiecare categorie pot fi găsite pe site-ul instituţiei: www.tineretgorj.ro; termenul limită de completare şi transmitere fiind 5 decembrie 2014. Categoriile pentru care se DSC_1657pot face înscrieri sunt: Voluntarul anului 2014 – categoria 15-35 de ani; ONGT-ul anului 2014 – din judeţul Gorj; Proiectul de voluntariat local, desfăşurat în anul 2014 în judeţul Gorj.
Informaţii suplimentare  se pot obţine de la inspectorul pe probleme de tineret, Mirela Drăgulescu, dar şi la adresa de e-mail: tineretgorj@yahoo.com.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here