Posturile titularizabile din județ, repartizate astăzi

1129

Posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată disponibile în învățământul preuniversitar din Gorj vor fi repartizate, astăzi. Ședința rezervată candidaților care au reușit să obțină cel puțin nota 7 la proba scrisă a concursului de Titularizare se va desfășura la Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, începând cu ora 10.00.

La nivelul județului Gorj sunt vacante unsprezece posturi didactice/catedre pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în cinci unități de învățământ: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu – 2 (activități de pre-profesionalizare și profesor-educator), Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj – 2 (profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică), Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu – 5 (arhitectură, muzică instrumentală, corepetiție – 2, muzică de cameră), Clubul Școlar Sportiv Târgu-Jiu – 1 (Educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate) și Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu – 1 (învățător/institutor pentru învățământul primar/profesor pentru învățământul primar). Potrivit unui anunț al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, repartizarea candidaților care au obținut minimum nota 7 la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020, indiferent de statutul acestora, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor, se va face conform graficului: învățători, învățământ special, educație muzicală, educație fizică și sport. Va fi permisă intrarea în sală numai a candidaţilor care pot ocupa posturile respective. Candidații trebuie să se prezinte astăzi la Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu, cu 15 minute înainte de ora la care au fost programaţi.
Ei trebuie să aibă asupra lor documentul de identitate sau procură notarială în original şi, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 874/2020, vor intra în instituţie purtând masca de protecţie. La intrarea în curtea unității de învățământ se va face triaj epidemiologic (măsurarea temperaturii corpului) şi se va face dezinfectarea obligatorie a mâinilor. În sala în care se desfăşoară şedinţa de repartizare se va respecta distanţarea fizică de minim 2 m între persoane, conform marcajelor existente. Reamintim că, în cadrul acestei sesiuni a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, 214 candidați din județul Gorj au obținut note peste 7 la proba scrisă. Alți 87 de candidați au obținut note între 5 și 7. În total, un număr de 301 candidaţi vor avea dreptul să predea în calitate de profesor calificat titular sau suplinitor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here