Postul lăsat liber la DSP de Ungureanu este tot vacant

349

De mai bine de două luni, Mădălin Ungureanu a eliberat postul de consilier pe care îl ocupa în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, fiind ales viceprimar al comunei Băleşti. Conducerea DSP Gorj spune că încă lucrează pentru angajarea unei persoane.

Postul pe care trebuie să-l scoată la concurs Direcţia de Sănătate Publică Gorj este temporar vacant, după ce Mădălin Ungureanu s-a autosuspendat pentru a putea ocupa funcţia de viceprimar al comunei Băleşti. Conducerea DSP Gorj spune că va organiza un concurs pentru ocuparea acestui post, pe principiul mobilităţii funcţionarilor publici. „Sunt atât de stricte legile noastre, încât este foarte greu să găsim omul potrivit. Noi lucrăm pentru angajarea unei persoane care să corespundă cerinţelor postului. Când se va organiza concursul vom da anunţ la ziar”, a declarat Marius Boeriu, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Atribuţiile lui Ungureanu, redistribuite
Între timp, atribuţiile de serviciu pe care le avea Mădălin Ungureanu în cadrul DSP Gorj au fost preluate ce Cătălin Manciu şi Elena Sfârlează. După angajarea unei persoane pe postul temporar vacant, sarcinile de serviciu vor fi redistribuite. „Atribuţiile domnului Ungureanu au fost preluate de doctorul Manciu şi doamna doctor Sfârlează. După ce vom face angajarea pe care trebuie să o facem vom redistribui sarcinile de serviciu”, subliniază Boeriu. Direcţia de Sănătate Publică are un deficit de personal, pe care la momentul actual nu îl poate acoperi, fiind blocate angajările în sistem. La solicitarea Ministerului Sănătăţii, DSP Gorj a cerut un post de medic absolut necesar, dar nici acesta nu a fost deblocat până în prezent.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here