Popescu, singurul avizat de PDL pentru şefia DADR

112

ion popescuIon Popescu este singurul salariat al Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală(DADR) Gorj care a primit avizul PDL Gorj pentru a participa la concursul privind postul de director al instituţiei. Prima probă a concursului se va susţine pe data de 15 martie.

Deşi a mai participat o dată anul trecut la concursul privind funcţia de director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj, Ion Popescu nu şi-a pierdut încrederea că va obţine de data aceasta un punctaj de peste 70 de puncte pentru a fi admis. Popescu susţine că a primit avizul PDL Gorj pentru a participa la concurs, şi nu se teme de concurenţă. “Avizul pentru a participa la concursul privind postul de director executiv din 15 martie l-am primit din luna decembrie, prima dată când s-a ţinut concursul. Am discutat la nivelul organizaţiei judeţene şi a rămas valabil avizul din acea dată. Sunt membru al PDL din 1996”, a declarat Ion Popescu.

La concursul din 15 martie va participa şi Ion Ciocioi, fostul director al Camerei Agricole Gorj. În ce priveşte competiţia de anul trecut, atunci Popescu şi Virgil Drăguşin nu au reuşit să obţină nota de trecere pentru a-l schimba pe actualul director Aurel Tomescu, care nu s-a prezentat la concurs.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here