Ponta vrea alegeri în septembrie

1383

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, pentru că „acum nu este timp de bătălii politice”.
„Războiul contra Epidemiei de Coronavirus este tot ce contează acum/grija faţă de oamenii afectaţi direct şi indirect/măsurile pentru asigurarea serviciilor de sănătate, pensii, salarii, educaţie – în această perioadă de criză! Alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, acum nu este timp de bătălii politice şi campanii electorale – totul trebuie să fie despre Războiul contra Epidemiei de coronavirus – şi despre măsuri contra crizei economice!”, spune Victor Ponta, deputatul de Gorj atrăgând atenţia că este prima dată în România când preşedintele şi Guvernul au puteri depline şi neîngrădite.
Decizia de amânare a scrutinului local va fi luată după consultări cu partidele parlamentare. La ultima consultare se convenise ca alegerile locale să se desfășoare, de principiu, la data de 28 iunie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here