Ponta vorbește de „alianțe de stânga” la alegerile locale

856
Premierul Victor Ponta participa la conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, la sediul Ministerului Agriculturii, in Bucuresti, luni, 11 februarie 2013. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat că formațiunea sa va merge cu candidați proprii la alegerile locale din vară, dar pentru anumite excepții ar putea să formeze „alianțe de stânga”.
„O să avem în 90% din cazuri candidații Pro România. Nu exclud, și nu exclud în mod foarte conștient, având în minte câteva cazuri pe care e prematur să vi le spun, în care s-ar putea să facem o alianță și să susținem împreună. Dar acestea ar fi niște excepții, sunt unele cazuri speciale. O alianță pe care putem să o considerăm o excepție în anumite situații. Nu o să luăm o decizie privind excepțiile, am luat deciziile privind regula. Referitoare la excepțiile punctuale, înainte de 8 februarie, pe 8 februarie avem convenția noastră anuală, ne lansăm manifestul și practic și niște decizii de politică, strict de modul de acțiuni. Regula absolută va fi că avem candidații noștri, în anumite cazuri putem face o alianță de stânga pentru susținerea unui candidat”, a afirmat deputatul de Gorj, Victor Ponta, într-o conferință de presă.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here