Ponta: PSD plătește bani grei ca să se lupte cu Pro România

773

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că PSD „plătește bani grei” să se lupte cu partidul său, criticându-și foștii colegi pentru eșecul moțiunii de cenzură.
„Noi, cei de la Pro România, ne-am luptat în fiecare zi cu Orban și PNL, am votat și moțiunea de cenzură din februarie și am fost singurii care am votat împotriva învestirii Guvernului Orban 2 în martie. Am fost prezenți toți 24 să votăm moțiunea de cenzură. Chiar dacă unii au făcut blat și au chiulit din plen, noi ne luptăm în continuare cu acest Guvern incompetent și corupt!”, spune Ponta, continuând tirul acuzațiilor la adresa PSD. „În acest timp, PSD plătește bani grei ca să se lupte cu Pro România, scoate în față mici șmenari și valutiști timișoreni care spun că pesediștii s-au „îmbolnăvit” și nu au venit la Parlament că „i-a demobilizat Ponta”. Iar PNL își bate joc de români în continuare exact cu sprijinul vânzătorilor și „conservelor” păstrate de Ciolacu în conducerea PSD – și cu banii de la buget cheltuiți de PSD pentru propaganda împotriva Pro România, exact cum făcea și Dragnea în 2018-2019”, a scris Ponta pe facebook.
Deputatul de Gorj mai spune că PSD a reușit să se mobilizeze doar la moțiunea prin care l-a dat jos pe fostul premier Sorin Grindeanu sau când trebuie să voteze pentru un Guvern PNL. „Când e vorba de moțiunea contra PNL se „îmbolnăvesc” subit exact în numărul necesar”, a adăugat Victor Ponta. Ședința Parlamentului în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură nu a putut să aibă loc, luni, din lipsa cvorumului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here