Ponta, primele fotografii cu fetița adoptată

1477

Deputatul de Gorj Victor Ponta a publicat o nouă fotografie cu Maria, copila în vârstă de 6 ani pe care a adoptat-o dintr-un centru de plasament.
Ponta a dezvăluit acest lucru după alegeri, într-o emisiune TV. Întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a declarat: „Trei. Câți am acum, trei!”, fără a oferi prea multe detalii, spunând că poate vorbi despre acest subiect doar în prezența soției.
Ulterior s-a aflat că fostul premier și soția sa, Daciana, au adoptat-o pe Maria dintr-un orfelinat. „Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta, în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi”, a povestit Daciana Sârbu. Ponta mai are doi copii: o fetiță de 12 ani, din căsătoria cu Daciana Sârbu, și un băiat de 17 ani, din mariajul anterior. După pierderea alegerilor parlamentare, Ponta a declarat că acum este timpul să se dedice familiei. „Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie”, a scris Victor Ponta în dreptul unei fotografii în care apar Daciana Sârbu, Irina și Maria.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here