Ponta: Mi-am descoperit o mulțime de „prieteni”

1293

Liderul Pro România, deputatul de Gorj Victor Ponta, spune că, după discuția pe care a avut-o cu ALDE, în privința unei colaborări politice, şi-a descoperit mulți „prieteni”, toți îngrijorați de soarta lui şi dispuşi să-i dea sfaturi. „Majoritatea nu au înțeles nimic”, a scris Ponta pe Facebook, explicând că propunerea sa de a schimba Guvernul este singura acțiune concretă de pe scena politică românească.
„Ieri (n.r. miercuri) mi-am descoperit o mulțime de «prieteni» – toți îngrijorați de viitorul meu: Băsescu, Barna, Lăzăroiu! Chiar şi înfierbântatul Andrei C (liderul revoluționar al «Barna-jugend») vrea să mă salveze – toți îmi dau sfaturi! Pot să explic de fapt ce au înțeles toți cei care au sărit ca arşii (majoritatea nu au înțeles nimic)”, a scris, joi, pe Facebook, Victor Ponta. Acesta a explicat în cinci puncte cum vede el situația actuală, spunând că drumul pe care a pornit cu Pro România este „dificil, cu multe obstacole şi duşmani”, dar nu intenționează să renunțe.
Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, miercuri, că a ajuns la o înțelegere cu Victor Ponta pentru ca ALDE şi Pro Româna să încheie o alianță politică. Ulterior, Victor Ponta a spus că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare. El a precizat că a discutat cu Tăriceanu, că nu au luat decizii, dar că sunt şanse mari de succes.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here