Ponta, la Rânca: Ei trebuie să fie lideri

3434

Președintele Pro România, Victor Ponta, a fost prezent în Gorj, la sfârșitul săptămânii trecute. El a participat la conferința organizațiilor locale de tineret din regionala sud-vest Oltenia a Pro România, eveniment ce a avut loc în stațiunea montană Rânca. Cu acest prilej, Ponta a anunțat că la viitoarele alegeri locale și parlamentare, 90% dintre candidații partidului său vor fi tineri la primul mandat.
„Am fost alături de tinerii Pro România. Ei trebuie să fie lideri în comunitățile și grupurile din care fac parte, să identifice un proiect important din acea comunitate sau grup și să treacă prin acțiuni concrete la soluționarea problemei sau la implementare. Peste 90% dintre candidații Pro România la alegerile locale și parlamentare din 2020 vor fi oameni noi, tineri, competenți, aflați la prima lor candidatură pentru o funcție publică”, a spus Ponta.
Deputatul a precizat că Pro România este un proiect pe termen lung, pentru „o politică altfel, astfel că tinerii care vor candida în 2020 vor fi primarii, consilierii și parlamentarii din 2024 care vor schimba România.
Alături de peste 80 de tineri din toată țara, la Rânca au mai participat deputații Gabriel Petrea și Florinel Stancu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here