Ponta a decis cum va vota pe 24 noiembrie

3034

Deputatul de Gorj Victor Ponta spune că va merge la vot pe 24 noiembrie, dar nu va vota nici pentru Iohannis, nici pentru Dăncilă.
„Fac parte din acel mare grup de români (probabil peste 50%) care nu este mulțumit și nu va vota pe 24 noiembrie nici pentru Klaus Iohannis, nici pentru (Doamne-ferește) Viorica Dăncilă – nu îi consider pe niciunul Președintele de care are nevoie România în următorii 5 ani. Nu voi vota pe lozinca «răul cel mai mic», nu voi vota contra! Cei care sunt mulțumiți de unul dintre cei doi candidați vor merge și îi vor vota – dacă doriți să mă înjurați pe mine și pe cei care nu îi votăm pe niciunul puteți să o faceți (cei mai stupizi și inutili comentatori sunt oricum cei care mă înjură din reflex – că sunt comunist, pesedist, bla bla – fără să citească măcar că am spus că nu o votez pe Dăncilă)! Aș vrea însă să vă gândiți puțin cam ce Președinte v-ați dori pentru România (și să vedeți dacă această dorință se regăsește în Klaus Iohannis – de Dăncilă nici nu e cazul să întreb)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
Fostul premier a adăugat că, din punctul său de vedere, „nu va fi nicio surpriză” rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi că „probabil că va fi cea mai scăzută prezenţă în turul doi din istoria democratică a României”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here