Pompieri de la ISU Gorj au făcut recensământul țurțurilor de pe blocurile din Târgu-Jiu

785

O echipă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a venit, ieri, în zona 9 Mai a municipiului Târgu-Jiu pentru a vedea cât de periculoși sunt țurțurii formați pe acoperișul blocurilor. Asta, după ce un rând de țurțuri de gheață au căzut în zona unui bard din cartier, fără a provoca victime. Pe mai multe blocuri situate vizavi de mall-ul din municipiu sunt țurțuri, care depășesc o jumătate de metru lungime.

Cetățenii din zona 9 Mai au atenționat că pericolul vine de sus, arătând spre țurțurii de gheață, care stau să cadă la intrările în bloc.
Echipe de la ISU Gorj s-au deplasat în zonă și au făcut un recensământ al țurțurilor, notând și fotografiind la care blocuri este pericolul mai mare.
Țurțurii ar putea fi îndepărtați și de asociațiile de locatari, dar acestora le este imposibil să facă această procedură, ori chiar de proprietari.
Asta cu atât mai mult cu cât răspunderea pentru căderile de ţurţuri sau de alte materiale de pe clădiri este a proprietarilor acestora, iar pagubele astfel provocate trebuie recuperate de la ei, avertizează brokerii de asigurări.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here