Poliţiştii gorjeni au donat pentru sinistraţii moldoveni

383

Poliţiştii gorjeni au strâns ajutoare pentru sinistraţii din judeţele afectate de inundaţii. Oamenii legii au donat articole de îmbrăcăminte şi bani şi, de asemenea, au achiziţionat produse alimentare şi apă pe care le-au donat.

Strânse în două microbuze, bunurile au fost duse la punctul de colectare de la vama Târgu-Jiu unde, alături de restul ajutoarelor donate de gorjeni, au luat calea Moldovei.

Oamenii legii din Gorj au strâns, în total, aproximativ o tonă de articole de îmbrăcăminte, două tone de obiecte de uz casnic cum sunt păturile, perinile, lenjeriile de pat, precum şi alimente şi suma de 8 500 lei. Banii a fost viraţi într-un cont deschis de o fundaţie, special pentru oamenii care au suferit de pe urma inundaţiilor din ultima perioadă, în Moldova. “Sensibilizaţi de situaţia dramatică şi necazurile prin care trec cetăţenii din judeţele afectate de inundaţii, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-au solidarizat şi, pentru a veni în sprijinul acestora, au achiziţionat produse alimentare şi apă, au donat articole de îmbrăcăminte şi au donat sume de bani”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here