Poliţiştii din Gorj, liniştiţi după miting

168

Mitingul poliţiştilor, desfăşurat vineri în Capitală, i-a impresionat negativ pe conducătorii ţării, începând cu preşedintele Traian Băsescu, continuând cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Vasile Blaga. Cu toate acestea, poliţiştii gorjeni se arată liniştiţi şi consideră că protestul de săptămâna trecută nu va avea nicio repercusiune asupra lor.

Dintre poliţiştii gorjeni, la Bucureşti au mers numai douăzeci, toţi membri ai SNPPC, protestând împotrivă nedreptăţilor care s-au aplicat tuturor angajaţilor din sistem. Ion Buculea, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, filiala Gorj a declarat că „la mitingul de vineri, din Bucureşti, au participat 20 de poliţişti, membri ai SNPPC. Nu cred că vor fi repercusiuni asupra nimănui, cu atât mai mult cu cât participanţii erau în timpul lor liber, sau chiar în concediu unii dintre ei”.

Prezent la Târgu-Jiu, vineri, Victor Ponta, Preşedintele Partidului Social Democrat, s-a arătat solidar cu acţiunile de protest ale poliţiştilor.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here