Polițiști locali după gratii

251

Doi agenți ai Poliției Locale Târgu Jiu au ajuns ieri după-amiază în arestul IPJ Gorj după ce timp de câteva ore au fost audiați într-un dosar în care au fost reclamați luna trecută de către un taximetrist.
Bărbatul susține că a fost agresat de către cei doi oameni în uniformă în stația de taxi din zona Parcului Central, el luându-și la vremea respectivă și acte medicale din care reies loviturile cu care s-a ales în acel incident.
Taximetristul spunea că se teme să mai meargă pe străzile din oraș atâta timp cât agenții l-ar fi bătut de față cu mai mulți martori.
Conform acestuia, incidentul a pornit de la faptul că unul dintre polițiști i-a atras atenția că nu are mașina parcată cum trebuie, omul legii fiind convins că ar fi fost înjurat apoi de taximetrist.
Agenții audiați ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-au declarat nevinovați, dar, la finalul audierilor, nu au mai plecat acasă, ci au fost duși în spatele gratiilor, cel mai probabil azi urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru acuzația de purtare abuzivă. ,,Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus la data de 03.07.2014, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore a două persoane, poliţişti locali în cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, fals intelectual şi uz de fals”, a spus Doruţa Moga, purtătorul de cuvânt al Parchetului Local.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here