Poliția Locală Motru eliberează orașul de rable

2624

Prin decizie a primarului Cosmin Morega, care pune în aplicare o hotărâre de acum doi ani de zile, s-a cerut Poliției Locale să se identifice toate rablele de pe domeniul public al orașului.
Practic, autoturismele abandonate de ani de zile, care ocupă parcări, zone verzi ori sunt staționate pe carosabil vor fi ridicate și mutate, în perioada următoare, fie unde dorește proprietarul, adică la altă locație a acestuia, fie la fier vechi. Dacă nu vor fi depozitate de poliția locală într-un loc stabilit de CL, unde staționarea este contra cost, cu amendă și penalități.
În prima fază se caută înțelegere pentru ca acestea să fie mutate cu acordul proprietarilor. Mașinile în cauză creează disconfort cetățenilor, va face imposibilă acțiunea de deszăpezire și de curățare a spațiilor verzi. Peste 40 de rable au fost identificate în aceste zile.
Cetățenii din Motru văd cu ochi buni această inițiativă și se speră ca proprietarii să înțeleagă că se vrea degajarea zonelor ocupate de aceste mașini nepornite de ani de zile.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here