PNL Gorj va avea un secretar de stat în Guvernul Cîțu

1182

Liberalii din teritoriu au fost convocați, vineri, la București, de premierul Florin Cîțu și președintele PNL, Ludovic Orban, la o întâlnire privind distribuirea funcțiilor de secretari de stat și șefi de agenții.
Fiecare organizație va avea asigurată o poziție de secretar de stat. Filialele cu rezultate bune în alegeri vor mai primi și șefia unor oficii sau agenții guvernamentale.
Potrivit unor surse politice, primele 20 de filiale PNL vor avea un secretar de stat și alte două funcții în conducerea unor agenții. Cele mai slabe filiale PNL primesc un singur secretar de stat.
„Am stabilit reprezentare teritorială, pentru ca orice filială PNL să propună. S-a format o comisie de evaluare a candidaturilor. Orice filială poate propune un candidat, cu respectarea criteriilor de integritate”, a anunțat Orban.
PNL a obținut în Gorj 25% din voturi la alegerile parlamentare, cât media la nivel național a partidului.
În schimb, discuțiile despre împărţirea funcţiilor de prefecţi vor fi reluate în această săptămână. „În privința prefecților mai trebuie să mai adâncim discuțiile, nu am stabilit o strategie foarte clară, mai discutăm până săptămâna viitoare”, a mai anunțat Ludovic Orban.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here